vrijdag 25 mei 2012

Asperges bij de AH

Soms wordt je blij van een instore actie. Zoals deze bij de AH van Knorr. In plaats van het alleen promoten van hun (asperges) sauzen en kruiden, pakken ze de gehele productgroep op.

Dat is de meest logische manier van presenteren vanuit de consument gedacht. Op de display staan de asperges samen met de sauzen en kruiden bij elkaar. Ook andere benodigdheden, zoals een asperges pan, mesjes om de asperges te snijden etc. worden hier gepresenteerd.

En dan ook nog met recepten en tips is de unit helemaal af. Het scherm trekt de bezoekers naar de unit toe. Aan de zijkant zit een uitklapplank die zelfs de mogelijkheid tot sampling biedt.


Knorr blij met zo'n prominente plek. AH blij met de promotie van, naast de Knorr producten, ook hun eigen asperges en bijproducten. En de shopper blij omdat hij iets heeft aan deze unit. Alles bij elkaar en informatief. Echt een hele dikke voldoende.

En dan als klap op de vuurpijl ziet hij er ook nog perfect uit. Het gebruik van de onbewerkte houten platen geeft de natuurlijke uitstraling die bij de productgroep past en is ook erg mooi.

1 opmerking:

Jurgen zei

Hey Douwe, wat leuk dat deze actie op je site staat. Is een initiatief van ons in opdracht van Unilver geweest.
Was zeer succesvol!

Ciao Jurgen