dinsdag 16 september 2014

Aviva wijn-champagne display

 
Aviva is een soort speciale wijn-champagne. En daar hoor een speciale display bij. De fles in de display draait.
 
Het product zelf heeft een soort metallic effect waardoor de inhoud van de fles beweegt en dat geeft ook weer een speciaal effect. Zeker omdat de fles draait.
 
Al met al een bijzonder product waarop je gewezen moet worden. En dat is precies wat deze display bereikt. Hij trekt je aandacht. En dat is toch wel het primaire doel van point of sale presentaties. Daarom een geslaagde display.
 

 
Zie de omschrijving van het product hieronder:
Aviva is de meest boeiende wijn van het moment. De enige schuimwijn die blijft bewegen. Pak uit met iets unieks waarmee je familie en vrienden wellicht zult verbazen. Deze gearomatiseerde mousserende wijn heeft een "metaal effect" in brons, zilver of goud wanneer je er mee schudt, dit in combinatie met een langzame opkomst van fijne bubbels, geeft dit een schitterende presentatie in het glas.

3 opmerkingen:

Kenny zei

Ik zag deze display ook bij mijn lokale wijnhandel. Ondanks dat de vormgeving wel iets spannender zou kunnen vond ik het doel meer dan bereikt. Het 'vloeibare metaal effect' komt volledig tot zijn recht en trekt zeker de aandacht.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Unknown zei

Waar zou ik zo'n houder kunnen kopen