vrijdag 25 april 2008

Etalage van het jaar


Een paar weken geleden is de winnaar van de etalage van het jaarverkiezing bekend gemaakt. In het pand van Frans Beekwilder in Amsterdam werd de prijs uitgereikt. Uit 507 inzendingen was de 23-jarige Samantha van Grol de uiteindelijke winnaar. Zij kreeg de prijs – een inspiratiereis naar New York – uit handen van jurylid Edward van Vliet. Van Grol, die zich nomineerde in de categorie aanstormend talent, maakte als afstudeerproject voor haar MBO-opleiding reclame, presentatie en communicatie een etalage voor G-Star.


Van Grol: “Er waren zo veel mooie etalages en ik ben nog maar een beginner. Ik moest concurreren met professionele etalage-bureaus.”


De jury bestond uit Kurien Kruithof, jarenlang international concept vormgever bij Ikea, modejournaliste Milou van Rossum en ontwerper Edward Van Vliet.


De etalage van het jaarverkiezing is in het leven geroepen door Frans Beekwilder BV, één van Europa's meest toonaangevende bedrijven op het gebied van etalage-, decoratie- en displaymaterialen. Het doel van de wedstrijd is de aandacht te vestigen op de kunst van het etaleren.

Geen opmerkingen: