woensdag 25 juni 2008

Duitse Superstar 2008
Zoals eerder besproken geeft het blad Display International (
www.display.de nu trouwens ook online te ontvangen !!) prijzen uit. De Superstars is de typisch Duitse bescheiden benaming voor deze prijs.

Na de eerdere Poolse, Russische en ook Italiaanse variant, nu de Duitse. En toch ook wel de minste vind ik. In het (online) magazine vindt je een compleet overzicht ook van alle inzending die niet in de prijzen zijn gevallen. Opvallend is wel dat ook een Nederlands bedrijf, Tchai Displays mijn oude werkgever, in de prijzen is gevallen. Voor dit design hadden ze ook in 2007 in Nederland de POP Awards gewonnen. De Samsung Sushi bar. Mooie display.

Naast de “Duitse”displays was er ook een prijs voor de display die van alle eerder genoemde landen de overall prijs heeft gewonnen. De platina prijs. Hier viel ook weer een Nederlands bedrijf, Found in de prijzen voor de Nike Display. Deze is uiteindelijk door het Duitse Cedic geproduceerd.

Als laatste zag ik de display voor Asics tussen de genomineerde displays staan die niet hadden gewonnen. Dat vind ik persoonlijk een hele mooie display. Vandaar dat die het hele lijstje aan plaatjes compleet maakt. Zie hierboven.Geen opmerkingen: