maandag 23 november 2009

Victor & Rolf bij de Bijenkorf

Viktor & Rolf gaan voor Bijenkorf een belevingsconcept ontwikkelen voor de Kerst. De designers gaan een giftcollectie ontwerpen en de etalages en winkels inrichten.

'Het designerduo weet altijd verrassende en betoverende concepten neer te zetten', zegt Robert Bohemen, directeur Marketing Bijenkorf in een persbericht.


Volgens Viktor & Rolfie, belooft sprookjesachtig te worden. Een sprookjesboek geschreven en geïllustreerd door het duo zelf is niet alleen als inspiratie gebruikt voor het instore decor, ook de giftcollectie is deels geïnspireerd door de verhalen uit het sprookjesboek.






De etalages zullen tijdens de decembermaand scènes uit het boek verbeelden. Een levensgrote typemachine die uit zichzelf typt, pop-ups en cut outs van sprookjesfiguren, linten die de etalages onderling verbinden en kamerschermen gemaakt van levensgrote boekenruggen moeten de illusie creëren dat de bezoeker niet het warenhuis maar een sprookjeswereld binnenloopt.


Ik ben benieuwd, het klinkt allemaal veelbelovend.

1 opmerking:

Anoniem zei

.S.,

Op het digitale videokanaal arttube.nl van Museum Boijmans, staan modefilmpjes over Viktor en Rolf bij de tentoonstelling Art of Fashion voor een directe link: http://arttube.boijmans.nl/serie/aof-serie-nl/?lang=nl of Engelstalig http://arttube.boijmans.nl/serie/aof-serie-nl/?lang=en (deeplinks) bijv over Viktor en Rolf.

Voor de site:http://arttube.boijmans.nl/

Voor meer info over Art tube, het persbericht van Museum Boijmans: http://www.boijmans.nl/nl/10/press/pressitem/106

Veel kijkplezier!