maandag 24 oktober 2011

Logo signs

Tijdens het shoppen weer op diverse logo signs gestuit. Allemaal wat anders aangepakt, maar wel allemaal door de retailer gebruikt en alleen al daarom succesvol.

Om te beginnen weer het schitterende Denham sign. Met de zo kenmerkende schaar. Ook de gehele manier van etaleren met de katoenbollen maakt het een krachtige branding. Ik weet niet of Denham die items ook aanlevert, anders wederom complimenten aan de winkelier voor de aankleding van de etalage.



Of deze van het merk Bull Boxer ?? Ik had er nog nooit van gehoord, maar behoor dan ook niet tot de doelgroep. En dat is in ieder geval gewonnen met dit sign, ik ken ze nu ook. Het sign ziet er goed en stevig uit. Past bij de naam en denk ik ook de producten.



En dan deze nog van Australian. Ook erg mooi gemaakt. Logo in het hout gebrand, met metalen frame.  


En als laatste dit blikken sign van Vanguard. Om de nieuwe collectie aan te prijzen. Ziet er ook erg goed uit, past qua uitstraling perfect bij het merk.

 



1 opmerking:

ben zei

Hoi POP professor,
leuk dat je ons merk vermeld en dat je onze B op waarde inschat, zo was het nl ook bedoeld. Bullboxer maakt al jaren jonge dame en heren schoenen maar tot voor kort veel onder private label. we gaan proberen ons meer als merk te profileren, jouw blog helpt daar vast bij! Nogmaals bedankt. Ben Poelman, Bullboxer