maandag 19 februari 2018

ISE beurs Amsterdam



Begin deze maand heb ik de ISE (Intergrated Systems Europe) beurs bezocht in Amsterdam. En dan met name de beurs hallen met visuele communicatie trokken mijn interesse. https://www.iseurope.org/
Interactieve tafel


Zoals video wanden, interactieve winkels, speciale transparante tv schermen, etc. Alles wat in winkels gebruikt kan worden. En in vele landen al veelvuldig gebruikt kan worden. Al pratende met mensen uit alle delen van de wereld kom je toch wel tot de conclusie dat de Nederlandse retail ver achter ligt waar het het gebruik van moderne technologie betreft op de winkelvloer.

Zo wordt er zo nu en dan een video/tv scherm gebruikt. En zo hebben we onlangs ook voor een klant een touch screen in een display verwerkt. Maar de gigantische wanden en schermen die m.n. in het verre oosten worden gebruikt in retail ontbreken nog veel bij ons. Voor de goede orde, het moet ook geen doel op zich zijn om schermen te gebruiken. Net als met alle media die je in wilt zetten, op de winkelvloer of niet, creativiteit is key.



Bent u benieuwd wat er voor uw merk mogelijk is:


Geen opmerkingen: