dinsdag 4 februari 2020

Sustainable POP & POS materiaal

Sustainable of op zijn Hollands gewoon duurzame POP & POS (weer van die Hollandse woorden!?) materialen. Steeds vaker werken wij met 100% duurzame of gerecyclede materialen. Het is natuurlijk een hip verschijnsel waardoor er meerdere bedrijven deze kreten te pas en onpas gebruiken. Maar wij proberen vanaf het eerste concept op een meer duurzame manier te werken.

Het blijft natuurlijk tegenstrijdig, iets maken is in de regel milieu belastend. Maar binnen dat gegeven proberen wij wel de ecologische " footprint" of voetafdruk, zo klein mogelijk te houden.

Ik kwam deze display tegen in de USA gemaakt van papier punt en bij elkaar gehouden met touw gemaakt van natuurlijke ingrediƫnten, te weten hennep. De meeste touw soorten zijn toch gewoon van kunststof (kunstvezels) gemaakt, zoals nylon, polyester, polypropyleen of een composiet. Het lijken kleine details maar als we hier allemaal aan denken..........



Al met al een goed passende presentatie bij het natuurlijke product. Maar het kan ook anders. Graag denken we met u mee om ook uw instore materialen zo duurzaam mogelijk te produceren. 

Voor meer info kunt u altijd mailen, douwe@instorecreations.nl



Geen opmerkingen: